Vuo­kra­so­pi­muk­sen ir­ti­sa­no­mi­nen

Ir­ti­sa­no­mi­sai­ka on yksi täysi ka­len­te­ri­kuu­kausi sen ka­len­te­ri­kuu­kau­den viimeisestä päivästä, jonka aikana vuo­kra­lai­nen on tehnyt ir­ti­sa­no­mi­sil­moi­tuk­sen.

Etusivu » Asuminen » Vuokrasopimuksen irtisanominen

Vuo­kra­so­pi­muk­sen ir­ti­sa­no­mi­nen

Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana vuokralainen on tehnyt irtisanomisilmoituksen. Esimerkiksi jos irtisanot vuokrasopimuksen 16.11. päättyy vuokrasopimus vasta 31.12. Määräaikainen vuokrasopimus on voimassa sopimuskauden loppuun eikä sitä voi irtisanoa.

Tee irtisanominen aina kirjallisesti. Voit irtisanoa vuokrasopimuksen palauttamalla paperisen lomakkeen toimistollemme, lähettämällä sen osoitteeseen Tornion Krunni, PL 36, 95401 Tornio, tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tornionkrunni.com

Tulosta ja täytä vuokrasopimuksen irtisanomislomake:

Ota huomioon, että irtisanomista ei pysty myöhemmin perumaan, jos asunto on tarjottu uusille asiakkaille. Muista myös irtisanoa sähkösopimus ja tehdä muuttoilmoitus.

Avaimet

Saat tarkemmat ohjeet avainten palutukseen vuokrasopimuksen irtisanomisen yhteydessä. Yleensä avaimet jätetään asunnon tiskipöydälle. Avaimia ei saa luovuttaa suoraan uudelle vuokralaiselle. Avaimet on palautettava viimeistään sopimuksen päättymispäivänä. Ellet palauta avaimia, sinun on maksettava huoneiston lukon sarjoittaminen.

Asunnon luovutus ja lop­pusii­vous

Vakuuden palautus

Vuokrasopimuksen päätyttyä huoneiston kunto tarkastetaan. Vakuus palautetaan tarkastuksen jälkeen, jos asunto on kunnossa, vuokravelkaa ei ole ja avaimet on palautettu. Laita irtisanomisilmoitukseen tilinumero, johon vakuuden voi palauttaa. Maksusitomuksena tulleet vakuudet palautetaan sitoumuksen antajalle.