Toimisto on suljettuna pe 2.6.2023. Koska Tornion Krunni Oy ja Tornion vuokra-asunnot Oy:n työntekijät osallistuvat miljoona roskapussia kampanjaan.

Tornion Krunni Oy haastaa mukaan kaikki Tornion vuokra-asunnot Oy:n sekä Tornion Palveluasunnot Oy:n asukkaat miljoona roskapussia kampanjaan.

Kampanja kestää 14.6.2023 asti.

Jätelava odottaa Aittakentällä, roskapihtejä lainattavissa Kompassista

Aittakentällä kaupungin keskustassa on koko kampanja-ajan käytettävissä jätelava, johon ympäristöstä kerätyt roskapussit voi tuoda. Roskapihtejä voi käydä lainaamassa kaupungin asiakaspalvelupiste Kompassista kaupungintalolta arkisin klo 8–16. Pihtien laina-aika on yksi viikko. Myös Tornion Prisma ja K-Citymarket osallistuvat talkoisiin ja jakavat osallistujille roskapusseja maksutta kampanja-aikana.

Merkitse keräämäsi roskapussit roskalaskuriin

Miljoona roskapussia -kampanjan aikana kerätyt roskapussit merkitään reaaliaikaisesti päivittyvään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri löytyy osoitteesta yle.fi/miljoonaroskapussia. Hyödyllinen ja tärkeä kampanja on siis myös leikkimielinen kisa Suomen paikkakuntien välillä.

Toimi näin

Osallistuminen on helppoa ja onnistuu yksin tai yhdessä:

  1. Ota mukaan roskapihdit, hanskat ja tyhjä pussi.
  2. Lähde ulos – yksin tai porukalla.
  3. Kerää roskia ympäristöstä.
  4. Vie keräämäsi roskat sekajätteeseen, kun roskapussi on täysi.
  5. Merkitse keräämiesi roskapussien määrä reaaliaikaisesti päivittyvään laskuriin Tornion kohdalle osoitteessa yle.fi/miljoonaroskapussiaKerätään voitto kotiin!
  6. Haasta ystäväsi mukaan!
Toimistomme on suljettu 1.7-31.7 välisen ajan
Kiireellisissä tapauksissa ole yhteydessä asiakaspalveluun:
050 597 2053 tai s-postitse: asiakaspalvelu@tornionkrunni.com
Sivun alkuun