Hae asuntoa

Asunnon hakemiseen, saamiseen tai vuo­kra­so­pi­muk­sen ir­ti­sa­no­mi­seen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä asia­kas­pal­ve­luum­me.

Etusivu » Etusivu » Hae asuntoa

Asunnon haku ja vaihto

Asun­to­ha­ke­mus

Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä lukien. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä.

Tee asun­to­ha­ke­mus

Liitteet

Pyydämme toimittamaan seuraavia todistuksia hakemuksen liitteeksi asiakaspalvelun s-postiin:

  • todistus työpaikasta
  • todistus opis­ke­lu­pai­kas­ta / oppilaaksi hy­väk­sy­mis­kir­je
  • palk­ka­las­kel­ma tai muu todistus tuloista
  • todistus eläkkeen määrästä
  • oles­ke­lu­lu­pa (jos ei Suomen kansalainen)

Vuo­kra­va­kuus

Vaadimme 1-3 kuukauden vuokran suuruisen joko rahavakuuden tai Kelan maksusitoumuksen. Ennen kuin vuokrasopimus allekirjoitetaan pitää olla vakuus maksettuna tai maksusitoumus toimitettuna.

Asunnon vaihto

Meidän asukkaana voit hakea asunnon vaihtoa esimerkiksi asunnon koon, vuokran tai sijainnin muutoksen vuoksi. Asunnon vaihdon tarve ja kiirellisyys tulkitaan tarpeen mukaisesti. Edellytys asunnon vaihdolle on myös se, että sinulla ei ole tällä hetkellä vuokravelkaa eikä asumisessasi ole ollut moitteita. Luottotiedot tarkistetaan ennen vaihtoa ja ne vaikuttavat uuden vuokrasopimuksen vakuuden määrään.

Vuokrasopimuksen alkamispäivä sekä nykyisen asunnon irtisanomiaika sovitaan erikseen vaihdon yhteydessä. Pääsääntöisesti kahta päällekkäistä vuokraa ei tarvitse maksaa.

Asukkaiden lisäys (lapsi tai kumppani)

Jos kumppanisi muuttaa asumaan kanssasi, ei vuokrasopimusta tarvitse vältämättä muuttaa. Riittää, että uuden asukkaan tiedot lisätään talonkirjoihin ja tiedot toimitetaan huoltoyhtiölle. Jos kuitenkin haluat, että asukas lisätään vuokrasopimukselle, tarkistetaan toisen muuttavan luottotiedot.

Eläimet

Lemmikkieläinten pitäminen on kielletty ainoastaan Aarnintie 8:ssa

Vakuutukset

Suosittelemme, että asukas ottaa kotivakuutuksen koti-irtaimiston vahinkoja varten