Asuminen

Pidä asunto kunnossa. Hoida asuntoasi sekä siellä olevia ko­din­ko­nei­ta ja kalusteita huolto-ja käyt­tö­oh­jei­den mukaisesti.

Etusivu » Asuminen

Kodin huoltaminen ja kun­nos­sa­pi­to

Vuokralaisen vaihtuessa isännöitsijä tai kiinteistöhuoltaja tarkastaa huoneiston.

Muuttaessasi asuntoon tarkista asunnon kunto. Mikäli huomaat asunnossa huomautettavaa tai korjattavaa, ilmoita asiasta isännöitsijalle kirjallisesti vikailmoituksella tai sähköpostitse.

Tulosta ja täytä vi­kail­moi­tus­lo­ma­ke

Jos havaitset talossasi tai asunnossasi kiirellisesti korjattavan vian, kuten vesivahingon, soita heti huoltoyhtiöön. Yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta.

Pidä asunto kunnossa. Hoida asuntoasi sekä siellä olevia kodinkoneita ja kalusteita huolto-ja käyttöohjeiden mukaisesti. Olet asukkaana korvausvelvollinen, jos vika tai puute johtuu laiminlyönnistäsi tai tahallisuudestasi.

Lue lisää

Kodinkoneet

Vain ammattilainen saa tehdä astianpesukone- tai pesukoneliitäntöjä. Kotivakuutus ei korvaa vahinkoja, jos astianpesukone ei ole ammattilaisen asentama.

Vastuullesi asukkaana kuuluu kylmälaitteiden puhdistus ja sulatus sekä lampun vaihtaminen. Puhdista ja sulata kylmälaitteet säännöllisesti. Huolto vastaa vikojen korjaamisesta ja laitteiden uusimisesta. Tämä koskee myös ovisilmän, turvalukon, varmuusketjun ja sälekaidinten hankkimista ja asentamista.

Remontit vuokra-asunnossa

Remontit ja kunnostustyöt tekee pääsääntöisesti vuokranantaja.