Lomakkeet

Tältä sivulta löydät esimerkiksi asunnon vuo­kraa­mi­seen ja vuo­kra­so­pi­muk­seen ir­ti­sa­no­mi­seen liittyvät lomakkeet.

Etusivu » Etusivu » Lomakkeet

Lomakkeet

Tulostettavat lomakkeet avautuvat pdf-tiedostoina. Pdf-muodossa olevien lomakkeiden avaaminen vaatii Adobe Acrobat Reader -ohjelman.

Valtakirja

Valtuutettu oikeuttaa edustamaan valtuuttajaa vuokrasuhteeseen asioissa.

Vi­kail­moi­tus

Tällä lomakkeella ilmoitat asunnossa havaitut viat ja puutteet muuttovaiheessa, vikailmoitus on tehtävä viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa muutosta asuntoon. Myös tällä lomakkeella voidaan ilmoittaa  myöhemmin ilmenevistä vioista.

Vuo­kra­so­pi­muk­sen ir­ti­sa­no­mi­nen

Vuokra-asunnon irtisanomisaika on täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika alkaa sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka on vastaanottanut irtisanomisilmoituksen. Vuokrasopimus päättyy viimeisesta päivästä, jonka aikana on vastaanottanut irtisanomisilmotuksen

Valitus asu­mis­rau­han häirinnästä

Mikäli naapuri häiritsee esim. kovaäänisellä juhlimisella, radion kuuntelulla tai muulla häiritsevällä tavalla on paras menettely ystävällinen huomautus suoraan häiriön aiheuttajalle. Jos häirinnän kokee uhkaavaksi tulee asia ilmoittaa poliisille.

Jos häiritsevä toiminta jatkuu, voi asiasta tehdä kirjallisen valituksen isännöitsijälle lomakkeella.